Over Fleurise

Fleurise is een kleine bloembinderij aan huis. En juist in het klein zijn... schuilt de kracht van Fleurise.

Sommige dingen in het leven kun je niet meer over doen. Je trouwdag of het afscheid van je geliefde of naaste. Dat moment wil je natuurlijk zo mooi en perfect laten verlopen hoe liefdevol of verdrietig het misschien is. Daar hoort mooi bruidswerk of rouwwerk bij. Precies zoals je dat altijd voor ogen gehad hebt of zoals men dat gewild zou hebben.

Misschien wil je wel iemand verrassen met een leuk boeketje of een bloemstuk. Alles is mogelijk. Heb je zelf geen idee voor een leuk boeket of bloemstuk? Aan de hand van een vooraf bepaald budget is het ook mogelijk om iets vrijblijvends te laten maken. Eventueel kan dit aangepast worden aan het seizoen in het jaar. Bij Fleurise ben je hoe dan ook op het juiste adres.

Doordat ik vanuit huis werk, kan ik ruim de tijd voor een ieder nemen.
Wellicht heb je allang een idee van wat je wilt. Of misschien ben je nog druk op zoek en heb je hulp nodig bij het vinden van het juiste bruidsboeket of bloemstuk. Samen nemen we uitgebreid de tijd om aan de hand van verschillende voorbeelden alle mogelijkheden en opties te bespreken. Alles is mogelijk.

De kracht van klein zijn: Ik beschik niet over een eigen winkel, omdat ik mijn klanten altijd verse bloemen wil garanderen. Voor alle opdrachten koop ik daarom de bloemen dan ook rechtstreeks en vers in op de bloemenveiling. Op die manier weten jij en ik dat, dat wat je besteld hebt en geleverd krijgt van goede kwaliteit en vers is. Dit natuurlijk tegen een zeer scherp tarief. Opdrachten, of het nu gaat om bruidswerk, rouwwerk, boeketten of bloemstukken, doe ik daarom ook uitsluitend op bestelling.

Kwaliteit staat overigens niet alleen voor de bloemen zelf. Het is ook belangrijk dat het geen dat je krijgt voldoet aan alle criteria van bruidswerk, rouwwerk, bloemenstukken en handgebonden boeketten. Ik beschik dan ook over de diploma’s “Professional Dutch floral design”
en “Advanced Dutch floral design” van het Boerma Instituut (International Floral Design School) in Aalsmeer. Daarnaast volg ik regelmatig extra workshops en cursussen om up-to-date te blijven en mijn kennis waar mogelijk te verbreden. Op die manier kan ik je nu en in de toekomst zo goed mogelijk van dienst zijn en kwaliteit blijven garanderen.

Ben je geïnteresseerd of wil je vrijblijvend meer te weten komen? Dit kan met behulp van het contact formulier of telefonisch op 06-27363290.
 

Bloemen. Thema & betekenis.